Big Brother VIP Albania 2

Mire se erdhet ne webfaqen e Big Brother VIP Albania 2 Live. Ketu do mund ta shikoni Edicionin e dyte te BBVIPAlbania Live.

Nese deshironi te shikoni Live Big Brother Albania atehere keni ardhur ne vendin e duhur.

Një grup njerëzish (të quajtur “Shtëpiaqet”) jetojnë së bashku në një shtëpi, ku 24 orë në ditë çdo fjalë dhe çdo veprim i tyre regjistrohet nga kamerat dhe mikrofonat në të gjitha dhomat e shtëpisë. Qasja në televizion, internet, media e shkruar dhe kohë është e ndaluar.

BIG BROTHER VIP ALBANIA 2

Big Brother Albania është versioni shqiptar i televizionit ndërkombëtar të realitetit Big Brother VIP Albania 2 Live i krijuar nga producenti John de Mol në vitin 1997. Shfaqja ndjek një numër konkurrentësh, të njohur si shokë shtëpie, të cilët janë të izoluar nga bota e jashtme për një periudhë të gjatë kohore në një shtëpi e ndërtuar me porosi.


Sponzorët Tanë janë:

Informacion!

Arbana Osmani drejtoi shtatë sezonet e para dhe sezonin e nëntë. Ledion Liço priti sezonin e tetë pasi Osmani ishte shtatzënë dhe mori pushim për të qenë pranë familjes.

Emri i shfaqjes vjen nga romani Nineteen Eighty e Four (1949) i George Orwell, i cili sillet rreth një distopie në të cilën diktatori Big Brother është lideri gjithëpërfshirës.